Vhodná antistresová metoda podle znamení

Ať už nakupujete, pěstujete rostliny nebo meditujete: každé znamení zvěrokruhu relaxuje jinak. Jaké antistresové metody nejlépe vyhovují vašemu znamení zvěrokruhu?  

Jistě, antistresových metod je spousta. Protože je ale každý jiný a má své potřeby, je téma relaxace také vysoce individuální záležitostí. Někomu pomáhá sport vypnout hlavu, jiný se raději schoulí s knihou a nemyslí na nic. Znamení zvěrokruhu prý také hrají roli při určování nejlepšího způsobu relaxace. Možná vám následující informace pomohou najít dobrou antistresovou metodu!

Beran: Úleva od stresu cvičením

Berani jsou plní žízně po akci a touhy po dobrodružství. A proto dokážou nejlépe snížit stres, když se neustále hýbou – k tomu jsou samozřejmě obzvláště vhodné energické sporty, jako je běhání, kickbox nebo fitness cvičení. 

Býk: Příjemné večery s přáteli

Jako přízemní, loajální a trpělivá bytost hrají pro Býky při zvládání stresu hlavní roli zóny pohody. Proto Býci rádi tráví volné večery s přáteli doma. Zábava, smích a upřímná konverzace jsou v jejich pojetí nejlepší zábava. Nevadí jim však ani o samotě poslouchat hudbu nebo malovat obrazy.  

Blíženci: Večírky a společenské akce

Blíženci jsou ztělesněním zábavy a komunikace. Není tedy divu, že i ve stresujících dobách vyhledávají komunikaci a lidský kontakt. Rozhovor je pro Blížence nejlepší způsob, jak se uvolnit. 

Rak: Relaxace v rodinném prostředí

Pro Raky je jejich vlastní domov jako posvátný chrám. Většina z nich proto dává přednost odpočinku doma se svou rodinou nebo vybranými přáteli. Mnoho z nich má také rádo krátké procházky nebo koupání. 

Lev: Mezi záři reflektorů a já-čas

Extrovertní, hrdí a sebevědomí Lvi milují být v centru pozornosti. Preferovaným způsobem relaxace tohoto znamení zvěrokruhu jsou proto drahé dovolené a taneční a pěvecké aktivity. Mnoho z nich přitom vždy potřebuje nějaký čas pro sebe, který mohou strávit o samotě. 

Panna: Vnitřní rovnováha prostřednictvím přírody a jógy

Panny preferují jednoduchost. Meditace, jóga, pobyt v přírodě – to je vše, co Panny potřebují, aby se uklidnily. Mají rádi dlouhé procházky a rádi tráví čas v parku nebo na venkově. 

Váhy: Úleva od stresu pomocí umění a kultury

Váhy mají dobrý vkus a velký smysl pro eleganci a estetiku, takže galerie, muzea a divadla jsou oblíbenými místy pro odpočinek tohoto znamení zvěrokruhu. Mnozí z nich také nacházejí svůj klid v hudbě, ať už sami nebo společně s ostatními.  

Štír: Sex a aktivní sporty na vypnutí

Štíři jsou také aktivním znamením zvěrokruhu. Milují proto i akční a rizikové sporty jako je seskok padákem nebo lyžování. Věrni svému živlu, Štíři milují odpočinek u vody: například plavání nebo čas na pláži. Většina Štírů relaxuje také při sexu.

Střelec: Cestování a objevování nových míst 

Lidé narození ve znamení Střelce jsou zvídaví. Nejvíce si odpočinou při cestování a poznávání nových míst. Své dojmy rádi zachycují natáčením a focením – jak pro Instagram, tak pro pouhé paměťové účely. Neustále hledají krásný okamžik. Mají také velkou potřebu komunikovat.

Kozoroh: Relax ve správné společnosti

Kozorohové obecně těžko odpočívají, protože rádi a hodně pracují – i na dovolené je pro ně vždy co dělat. Pro ně hodně záleží na tom, s kým relaxují. Je jedno, co budou dělat, pokud to bude s těmi správnými lidmi.

Vodnář: Večírky, sporty, meditace

Vodnář miluje společnost, komunikaci a přátele. K vypnutí mnoho z nich dává přednost sportování s ostatními nebo společenským akcím, jako jsou večírky a konference. Mnozí Vodnáři jsou zároveň velmi duchovní a mohou se dobře uvolnit, pokud mohou v klidu přemýšlet nebo meditovat. 

Ryby: Společnost a čas pro sebe

Ryby mají velmi protichůdné relaxační metody: na jedné straně potřebují kreativní vyžití a hodně společnosti, na druhé straně však milují také samotu. Rádi poslouchají o samotě hudbu, aby se zbavili stresu, ale také rádi chodí tančit a slavit se svými přáteli. Ryby také rády meditují, cvičí jógu a tráví čas se svými mazlíčky, aby zmírnily stres. 

Zdroj: www.emotion.de/psychologie-partnerschaft/entspannungsmethoden-sternzeichen - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat